Οι καλύτεροι κατασκευαστές οικοδομών στην Κύπρο

Αν σκέφτεστε να αγοράσετε ακίνητο στην Κύπρο θα ήταν προς το συμφέρον σας να απευθυνθείτε κατευθείαν σε κάποιον κατασκευαστή οικοδομών αντί σε μεσιτικά γραφεία. Προφανώς, δεν υπάρχει τίποτα το παράνομο στον τρόπο που λειτουργούν τα γραφεία αυτά, απλώς έιναι σημαντικό να γνωρίζετε πως δεν πρόκειται στην πραγματικότητα για τους ιδιοκτήτες των ακινήτων. Συνεπώς, απευθυνόμενοι στον ιδιοκτήτη, παρακάμπτετε τους μεσάζοντες και αποκτάτε το ακίνητο που θέλετε σε χαμηλότερη τιμή.

Κάποια από τα μεγαλύτερα κατασκευαστικά γραφεία στην Κύπρο είναι τα παρακάτω:

  • Κ & Ν Κατασκευαστική: Είναι μία από τις δυναμικότερες εταιρείες κατασκευών στο νησί, ειδικά στην περιοχή της Πάφου. Προσφέρουν κυρίως βίλες, μεζονέτες, διαμερίσματα και εξοχικά σπίτια.
  • Χρήστου Αναπτυξιακή: Δραστηροποιείται στη Λεμεσό και στην Αθήνα και ειδικεύεται σε οικιστικές και εμπορικές κατασκευές.
  • Κατσιάνος Ε.Π.Ε.: Το γραφείο βρίσκεται στη Λάρνακα και είναι γνωστό για τις εξαιρετικές συμφωνίες που πετυχαίνει για τους πελάτες του. Η οικοδομική του δραστηριότητα εκτείνεται στις περιοχές γύρω από τη Λάρνακα.
  • Όμιλος Αταλέζα: Περιλαμβάνει δύο ισχυρές εταιρείες, μία επενδυτική και μια κατασκευαστική. Η φιλοσοφία τους συνοψίζεται στηδιάθεση να δημιουργήσουν ποιοτικά κτίρια τα οποία να προσφέρουν αξία και κέρδος στους ιδιοκτήτες τους.
  • CYC Αναπτυξιακή: Βρίσκεται στην Αμμόχωστο και έχει μακρά παράδοση στον κλάδο. Το γραφείο διαθέτει αρχιτέκτονες, μηχανικούς, σχεδιαστές και οικοδόμους. Αναλαμβάνει έργα κυρίως στον τουριστικό τομέα και είναι υπεύθυνο για μερικές από τις ομορφότερες και λειτουργικότερες ξενοδοχειακές μονάδες στο νησί.
  • Giovani Αναπτυξιακή Ε.Π.Ε.: Επιλέγουν τις ευνοϊκότερες τοποθεσίες σε επιλεγμένες περιοχές και εκεί κτίζουν κατοικίες απαράμιλλου κάλλους. Αυτή τη στιγμή έχουν προς πώληση εκπληκτικά οικίσματα στην Αγία Νάπα, στο Παραλίμνι και στον Πρωταρά.
  • Αφοί Ιακώβου: Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πιο πρωτοποριακές εταιρείες στην Κύπρο. Στόχο έχουν να κατασκευάζουν πολυτελείς, υψηλής ποιότητας κατοικίες σε όλο το νησί, ικανοποιώντας τις ανάγκες και προσδοκίες των πελατών τους.
  • Africons Αναπτυξιακή: Κατ’ουσίαν πρόκειται για ένα μεσιτικό γραφείο που αναλαμβάνει συνεργασίες με εταιρείες κατασκευών. Εδρεύει στη Λάρνακα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *