Ποιοτικά άρθρα ευρείας γκάμας θεμάτων μαζεμένα σε ένα μέρος!

Στην εποχή της πληροφορίας, της ανταλλαγής δεδομένων, της αλληλεπίδρασης, των ευαίσθητων διεθνών και διπλωματικών σχέσεων, της οικονομικής ανάπτυξης αλλά και της κρίσης, η Κύπρος στέκει αγέρωχη αλλά ταυτόχρονα και ευαίσθητη στην ανατολική Μεσόγειο.

Η γεωστρατηγική της σημασία μπορεί να θεωρηθεί άνετα ευλογία ή κατάρα, κι’ αυτό εξαρτάται από ποιο πρίσμα το δει κανείς. Ο τόπος βρίθει από ευκαιρίες αλλά και προβλήματα.

Ο οικοδομικός οργασμός της περιόδου 1980-2000 επέφερε αλλαγές στη ζωή του νησιού. Καζίνο και τυχερά παιχνίδια στη βόρεια και νότια Κύπρο, αγοραπωλησίες κατοικιών και εξοχικών και ευκαιρίες στη Λάρνακα και στη Λεμεσό, επενδύσεις στην ιδιοκατοίκηση, τεχνολογικές επενδύσεις και ανάπτυξη πληροφορικής… Η Κύπρος φαντάζει πια ένας περίεργα ελκυστικός τόπος για ευκαιρίες αναψυχής, εργασίας ή επένδυσης.

Όλα τα παραπάνω θέματα θα τα βρείτε εδώ, στη Meritcrowd.

Άρθρα και αναλύσεις για πολλές από τις πτυχές της ζωής στο νησί. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι πολλά άρθρα βρίσκονται εδώ μαζί, ως σύνολο, για να βοηθήσουν τον επισκέπτη της Κύπρου, το σπουδαστή, τον επενδυτή ή τον επιχειρηματία.

Στις μέρες μας, η μετάβαση και λειτουργία σε παγκόσμια κλίματα απαιτεί χρόνο, προσπάθεια, κόστος, και εμπεριέχει ένταση και αβεβαιότητες. Η Κύπρος είναι ένας τόπος που ζει κι αναπνέει μέσα σ`αυτό το κλίμα. Το γεγονός δε ότι υπάρχει βόρεια και νότια Κύπρος δίνει μια ιδιαίτερη πινελιά στο που πρέπει να αναζητήσει κανείς αυτό που θέλει.

Διαφωτιστικές αναλύσεις και περιγραφές γενικής φύσεως, μαζεμένες σ`ένα μέρος για να φωτίσουν ιδιαίτερες πλευρές της Κύπρου.

Εδώ θα βρει κάποιος εξατομικευμένες πληροφορίες για τον τομέα ενδιαφέροντός του αλλά και ευρείας κλίμακας, γραμμένα από ανθρώπους που αγαπούν την Κύπρο και τη συγγραφή…