Πολυτελείς Βίλες Στην Κύπρο – Πότε Επεδύεις ή Αγοράζει;

Ένας ανερχόμενος ταξιδιωτικός προορισμός όπως είναι η Κύπρος δεν μπορεί παρά να έχει μεγάλη προσέλευση τουριστών από όλον τον κόσμο κάθε χρόνο και ιδιαίτερα την καλοκαιρινή σεζόν.

Οι αδιαμφισβήτητες ομορφιές του νησιού, οι παρθένες παραλίες, οι γαστριμαργικές απολαύσεις και οι ζωντανές εστίες νυχτερινής διασκέδασης αποτελούν πόλο έλξης για εκατομμύρια τουρίστες. Στους εμπορικούς δρόμους της Λευκωσίας, στα παραδοσιακά εστιατόρια, στα παραθαλάσσια μπαρ και στις παραλίες του νησιού μπορεί κανείς να δει διεθνείς αστέρες που επέλεξαν το νησί για ένα διάλειμμα χαλάρωσης, ιδιοκτήτες ιστιοπλοϊκών και κότερων που βρίσκουν απάγκιο στα λιμάνια της Κύπρου πριν συνεχίζουν το ταξίδι τους στους θαλασσινούς δρόμους της Μεσογείου, μεγιστάνες και Άραβες που ακόμα και στις διακοπές αποζητούν την πολυτέλεια αλλά και πολλούς άλλους ταξιδιώτες με εκλεπτυσμένο γούστο και διάθεση να πληρώσουν όσο χρειαστεί για ονειρικές διακοπές.

Κατά συνέπεια έχουν αναπτυχθεί μεγάλες ευκαιρίες στον τομέα των ακινήτων. Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα και παράλληλα με την «έκρηξη» του υψηλού τουρισμού στο νησί, έχουν πραγματοποιηθεί μεγάλες επενδύσεις σε ξενοδοχειακές μονάδες, έχουν χτιστεί χιλιάδες βίλες που νοικιάζονται με το μήνα ή με το έτος και θερινά σπίτια με επίπλωση και εξοπλισμό που συχνά ξεπερνά τα καθιερωμένα. Σημαντικό κεφάλαιο στην ακίνητη περιουσία της Κύπρου αποτελούν οι εντυπωσιακές πολυτελείς βίλες – πραγματικά στολίδια του νησιού, που ικανοποιούν τις ανάγκες του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Οι ονειρεμένες βίλες χτίστηκαν για να στεγάσουν το «καλοκαιρινό όνειρο» κάθε ταξιδιώτη, ξεχωρίζουν για το στυλ και την πρακτικότητά τους, ακολουθούν τις τελευταίες διακοσμητικές τάσεις, ενώ η κατασκευή τους είναι σύμφωνη με τις διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας και οικολογίας.

Αν κανείς πιστεύει ότι μια βίλα στην Κύπρο αποτελεί… όνειρο θερινής νυκτός, η πραγματικότητα έρχεται να τον διαψεύσει. Ποτέ δεν υπήρχε καλύτερη στιγμή για επενδύσεις σε πολυτελείς κατοικίες απ΄ ότι σήμερα, μια εποχή που η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει τις τιμές τους σε κατακόρυφη πτώση και έχει δημιουργήσει την καλύτερη ευκαιρία για αγορές σε όσους έχουν λίγα χρήματα στην άκρη. Επενδύοντας σε μια πολυτελή βίλα στην Κύπρο, επενδύει κανείς σε ένα σπίτι με αξία, αλλά και σε καλοκαιρινές εμπειρίες που μένουν αξέχαστες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *